Mensen denken dat iedereen die bij bakermen werkt bangelijk is. Dat is uiteraard terecht

Je bent op zoek naar digitale marketing jobs? Mogen we bakermen dan voorstellen: We zijn niet het grootste online marketing agency maar dat heeft vooral voordelen als Online Marketing Consultant (M/V). Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid voor je projecten. Zo leer je overal bij.

Onze filosofie

Hoe kunnen wij je nog bangelijker maken?

Alle beslissingen die we nemen draaien rond deze kernvraag. Niet alleen naar onze klanten toe, maar ook binnen bakermen zelf. We stellen dezelfde vraag regelmatig aan ons team. We willen mensen laten uitgroeien tot ze nog bangelijker zijn.

Je ziet waar klanten nog mogelijkheden hebben om te groeien. Je herkent nuttige informatie die je contactpersonen kunnen gebruiken. Je leert graag bij.

Dit zijn onze openstaande digitale marketing jobs:

Gezocht: Ervaren Online Marketing Consultant (M/V)

Ben je een nieuwsgierige Online Marketeer met gezond boerenverstand die kan omgaan met verantwoordelijkheid? Dan zoeken we jou.

Wanted: Copywriter met een vlotte Franse pen (m/v)

Schrijven is je leven. Je bent gefascineerd door alles wat online is. Leergierigheid is je middle name. Dan ben jij de dude die we zoeken!

Dit zijn onze openstaande digitale marketing jobs:

Gezocht: Ervaren Online Marketing Consultant (M/V)

Ben je een Online Marketeer met minstens 2 jaar ervaring op de teller? En kan je Google Ads en Facebook campagnes opzetten? Dan zoeken we jou.

Gezocht: Ervaren Performance Marketeer (M/V)

Heb je ervaring in digital marketing? Zet jij even makkelijk een Facebook als LinkedIn of Google Ads campagne op? Schitterend, we zoeken jou!

Gezocht: Digital recruitment Marketeer (M/V)

Op zoek naar de volgende uitdaging in je digitale marketing carrière? Campagnes opzetten, strategisch denken en rapportjes uit analytics trekken, dat doe je allemaal al, maar online vacatures vullen en targets tackelen voor grote bedrijven als Caterpillar, Jan De Nul, Pfizer, H. Essers, …, dat lijkt je wel wat? Great. Dan mag je eerst onze openstaande vacature komen vullen!

Gezocht: Employer Branding Specialist

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Is de combinatie van Marketing en Rekrutering iets dat op jouw lijf geschreven staat? Dan hebben wij jouw droomjob in de aanbieding. Want bakermen is op zoek naar een Employer Branding Specialist die de brandstories van onze klanten naar een hoger niveau wil tillen.

Gezocht: SEO specialist (M/V)

Ken jij de kneepjes van de technische SEO door en door en ben je ook creatief? Net goed. Wij zoeken jou.

Gezocht: Google Ads specialist (M/V)

Je hebt je strepen in de Online Marketingwereld verdiend en Google Ads is je dada? Wij zoeken  jou.

Gezocht: Social media specialist (M/V)

Ben jij al een tijdje bezig met het opzetten en uitdenken van social media campagnes? Dan zoeken we jou.

Gezocht: Online Marketeer met ervaring (M/V)

Heb jij je eerste stappen in de online marketingwereld al gezet en ben je klaar voor iets nieuw ? Dan zoeken we jou.

Gezocht: Grafisch designer (M/V)

Springen jouw designs er qua creativiteit en originaliteit uit? Presentaties, logo’s, websites, enz. Je geeft ze vorm in je slaap. Perfect, wij zoeken jou.

Gezocht: Jobstudent grafisch designer (M/V)

Zoek je de perfecte kans om een eerste relevante werkervaring op te doen? En heb je een uitgesproken interesse in de online marketing? Dan zoeken we jou.

“You can’t always get what you want, but you get what you need.”

In de woorden van podiumstamper Mick Jagger: You can’t always get what you want, but you’ll get what you need. Daarom gaan we altijd dieper in op wat onze klanten verlangen. Zo zorgen we ervoor dat we onze expertises afstemmen op wat zij willen. Het eindresultaat is dan altijd beter.

Je luistert naar wat een klant zegt of vraagt, en je countert met een visie die zijn idee uitbouwt tot wat hij echt nodig heeft.

Het is beter om vergiffenis te vragen, dan om toestemming.

Online Marketing Dudes hebben ook een klein subversief kantje. We krijgen veel verantwoordelijkheid en vrijheid om betere resultaten te halen. Daarom proberen we zaken uit die klanten vooruit helpen. De veiligste optie is om zaken niet slechter te laten lopen, maar dan worden ze zeker ook niet beter.

Soms kies je ervoor om je klanten te overtuigen door resultaten te tonen, want stilstaan is achteruit gaan.