Dive in online marketing

Online marketing is continue in beweging. Dan is het als bedrijfsleider of marketingverantwoordelijke niet altijd even simpel om van elke nieuwe feature op de hoogte te blijven.

Tijdens onze Dive in online marketing krijg je een inzicht in de belangrijkste online marketing tools. Op die manier kies je de juiste kanalen en meetpunten om je online succes te verzilveren.

Wanneer is deze trainingssessie iets voor jou:
  • Je wil graag hoger komen in de zoekresultaten, maar weet niet waar te beginnen
  • De SERP ken je (nog) niet, maar je kent het belang van de zoekresultatenpagina
  • Je gebruikt Facebook al, maar surft nog niet via business.facebook.com
  • Je hebt een advertentiebudget maar weet niet waar en hoe je het moet inzetten
  • Je zoekt manieren om de ROI voor je webshop te verhogen

Je honger niet gestild met een simpele duik? Laat je dan helemaal onderdompelen in online marketing tijdens onze opleidingen op maat.

We bieden ondertussen Dive in trainingssessies aan rond:

FACEBOOK

Maak gebruik van het enorm bereik van Facebook om je product of dienst in de markt te zetten. Profiteer van de hyperstrakke targeting en uitgebreide advertentiemogelijkheden van dit kanaal. Na deze sessie druk je nooit meer blind op de Boost-knop.

ADWORDS

Google AdWords is een heel veelzijdig kanaal in online marketing. Je beheert er search, display én shopping advertenties. Je kan adverteren in het uitgebreide display netwerk van Google en hun eigen Youtube. Aan het eind van deze sessie weet je welke onderdelen van AdWords je het beste inzet op basis van je doelstelling.

ANALYTICS

Google analytics bevat een schat aan informatie, alleen is de schatkaart niet altijd zo duidelijk. We voorzien je van een beknopte roadmap om de essentiële aspecten te leren kennen. Na deze sessie ken je belangrijke basisrapporten & terminologie.

E-COMMERCE

Er zijn al heel wat best practices uit de standaard online marketing van toepassing voor je webshop. Er zijn echter nog heel wat aantal factoren waar je in e-commerce extra aandacht aan moet besteden. Aan het einde van deze opleiding ken je het belang van goede user experience en een enhanced e-commerce rapport.