Trainingsessies, de ins & de outs van online marketing

Elke dag zijn er nieuwe ontwikkelingen in onze sector. Nog niet zo lang geleden was online marketing heel beperkt in de keuze van kanalen. Ondertussen is er een waar buffet aan mogelijkheden om je merk in de online markt te positioneren.

Het is niet evident om dan de juiste marketingmix te kiezen. Daarom voorzien wij trainingssessies om je te helpen het bos door de bomen te zien.

Het spreekt voor zich dat niet elk kanaal zich leent voor elke sector en elk product. We brengen je op de hoogte van de belangrijkste vernieuwingen en leren je hoe je deze kan inzetten om je website te doen presteren.

Tijdens onze sessies krijg je inzichten in digitale marketing, rechtstreeks van mensen die er dag in dag uit mee bezig zijn. Tried & tested best practices verzekerd! Bangelijk toch?

Hoe breng je kwalitatieve bezoekers naar je website en leid je ze naar de conversie? Wanneer evalueer je het succes van je online acties? We nemen je mee in de basis van de belangrijkste pijlers van online marketing. Momenteel bieden we dive-in trainingen rond E-Commerce, SEO, Facebook, Google AdWords en Google Analytics.

Elk bedrijf heeft zijn eigen doelstellingen en meetpunten. Daarom is een training op maat altijd nuttig en relevant. Op basis van wat jij wil kunnen of meten, zetten we je op juiste weg naar online succes. We bepalen op maat van jouw DNA wat de prioriteiten zijn en waar de opportuniteiten liggen. Met welke training word jij nog bangelijker in je job?

De Google Groeimotor is een initiatief van Google in samenwerking met Syntra, Voka & Unizo. Het einddoel? Zoveel mogelijk Belgische ondernemers de know-how bieden om het online landschap te gaan verkennen én innemen. Als Google Premier Partner worden wij ingeschakeld om deze opleidingen te geven in en rond ’t Stad.