Search Engine Optimisation

Elke dag worden er 3,5 miljard zoekopdrachten aan Google toevertrouwd. Het befaamde Google algoritme zorgt voor een passend antwoord op elk van deze vragen. Dankzij Search Engine Optimisation word je goede vriendjes met Google en dat zorgt voor betere organische resultaten. Zo zorg je ervoor dat potentiële klanten jou gemakkelijk kunnen vinden als antwoord op de vraag die ze aan de zoekmachine stellen.

Bij bakerMEN hebben we als SEO agency in Antwerpen al veel ervaring opgebouwd. Voor grote en kleine sites of bedrijven, zowel lokaal als (inter)nationaal, schonken ons al hun vertrouwen. We verzorgen ook opleidingen en worden regelmatig gevraagd als spreker om onze SEO kennis te delen.

Data-driven keyword research

Hoe zoeken klanten naar jouw dienst of product? Dat is de hamvraag waar elk SEO-project mee staat of valt. bakermen combineert via een uniek algoritme gegevens van verschillende bronnen om je hier het best mogelijke antwoord op te bieden. Zo brengen we in kaart welke zoekopdrachten echt belangrijk voor je zijn.

Vindbaarheid verhogen

Zoekverkeer zorgt als geen ander voor waardevolle conversies op je site. Wanneer je de gebruiker een antwoord kan bieden op de vraag die hij aan Google stelt, ben je al halverwege. Hoe vaker je gevonden wordt voor relevante zoekopdrachten hoe beter je scoort. Zo trek je meer bezoekers en zal je meer kunnen verkopen.

Zichtbaarheid verhogen

De eerste plaats in de zoekopdrachten is een felbegeerde locatie. Maar wat heb je daaraan als je verdwijnt tussen je concurrenten? SEO is ondertussen veel meer dan alleen de eerste te willen zijn. We helpen je merk doen uitspringen op de overbevolkte resultatenpagina en je de concurrenten de pas af te snijden.

Je site stroomlijnen

Je mag dan wel de juiste woorden gebruiken, als Google ze niet kan vinden ben je verloren. Daarom staan we je ook bij in het technische gedeelte van je SEO project. We leggen de rode loper uit voor alle zoekmachines en nemen alle potentiële obstakels weg. We voorzien de pagina’s van extra gegevens zodat gebruikers nog beter de weg naar je site vinden. Zo helpen we je om vaker en relevanter gevonden te worden.

Eerst laaghangend fruit

Je wil graag meteen resultaat zien. Wij uiteraard ook! Daarom bekijken we welke kleine aanpassingen het snelst voor verbetering kunnen zorgen. Ondertussen werken we verder aan grotere veranderingen die op langere termijn zullen opleveren. Zo investeer je tegelijkertijd in de toekomst van je website en zie je toch snel de eerste resultaten.

Een plan op jouw maat

Jij bent niet zoals je concurrenten. Elke website is anders. Elke sector is verschillend. Elk bedrijf heeft andere doelen. Daarom werken we samen een SEO plan uit op basis van wat je bedrijf en klanten nodig hebben. Op die manier ben je zeker dat de tijd die we investeren optimaal gebruikt wordt en dat je op de juiste doelen mikt.

Geen statische strategie

Op basis van Google Analytics en een hele resem andere tools testen we wat werkt. We trekken hier lessen uit en sturen je SEO strategie bij waar nodig. We werken voortdurend aan het blijvend verbeteren van je vindbaarheid. Wij zijn niet snel tevreden, wij gaan steeds voor meer bezoekers en betere conversies.

We nemen je mee in het verhaal

Search Engine Optimisation is geen kinderspel. Wij merken dat veel van onze klanten het ingewikkeld vinden. Daarom komen we het graag voor je verduidelijken. Zit je met vragen? Dan geven wij je er een gedetailleerd antwoord op. Wij tonen je graag hoe SEO echt werkt. Jij kiest zelf hoe ver we gaan met onze uitleg en hoe technisch deze wordt. Hoe beter we elkaar begrijpen, hoe beter ons partnerschap en des te straffer de resultaten zullen zijn.

Meer dan 20 jaar ervaring (and counting…)

We beseffen maar al te goed dat Search Engine Optimisation continue in beweging is. Daarom maken we er ook een punt van om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe SEO-ontwikkelingen en tactieken. We verzorgen ook opleidingen en worden regelmatig gevraagd als spreker om onze kennis te delen.