Online Marketing DNA

Wij geloven niet in pasklare antwoorden, want elk bedrijf heeft zo zijn eigen noden. Daarom gaan we jouw online marketing DNA onderzoeken en daar onze strategie op baseren. Online marketing werkt het beste wanneer alle kanalen samenwerken om een zo hoog mogelijke ROI te halen.

All-inclusive online marketing strategie

Samen stellen we een online marketing strategie op die voor jou werkt. We spreken mensen in elke stap van het beslissingsproces aan. Zo zorgen we ervoor dat je op het juiste moment opvalt voor de juiste doelgroep.

Slim & efficiënt

Elk jaar stijgen de online marketing budgetten sterker dan het potentiële publiek. Daarom is het belangrijk om je budget slimmer en efficiënter in te zetten dan je concurrenten. Dat is waar jouw bedrijf volgens ons écht beter van wordt.

Brede instroom met focus op conversies

Dankzij jouw Online Marketing DNA zie je het aantal geïnteresseerde bezoekers stap voor stap groeien. Van naamsbekendheid, naar oriëntatie tot sale of lead. Je wordt top of mind op het moment dat de beslissing genomen wordt.

Altijd 100% gepersonaliseerd

De tijd van copy/paste campagnes is voorbij. Samen bepalen we wat de belangrijkste momenten zijn in het beslissingsproces van jouw klanten. Daarmee gaan we aan de slag om de perfecte targeting op te stellen. Je bereikt zo mensen en bedrijven die je anders nooit zou aangesproken hebben. Een bakermen campagne is altijd op maat van jouw bedrijf. Wij doen niet aan copy/paste, simpelweg omdat dit niet werkt.

Gedreven door data

Een te nauwe of te brede blik zorgt voor verkeerde beslissingen. Wij linken de conversiedoelen aan het juiste kanaal en doelpubliek. We nemen dan ook de tijd om een juiste strategie op poten te zetten.

We zorgen ook voor de juiste Google Analytics implementatie zodat we alles vlot kunnen meten en analyseren. Alleen zo kunnen we nauw opvolgen wat werkt en wat niet en kunnen we gericht schakelen. Ja, jouw Online Marketing DNA is helemaal data-driven.

Transparant samenwerken

Je bent op de hoogte van elke actie. Elke maand krijg je van ons een overzicht van de behaalde resultaten. Online Marketing DNA is een samenwerking tussen jou en bakermen in dienst van het eindresultaat. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Zo simpel kan het zijn.