HubSpot Partner Agency

Hoe meer je je marketing & sales proces automatiseert, hoe meer tijd er overblijft om het te verfijnen. Dat is exact waar Hubspot je mee helpt. Hubspot is een krachtig inbound marketing automation systeem dat al je online tools verzamelt op een plek.

Extreem sterk lead Management

Elk van je leads krijgt een uitgebreid profiel waar al hun acties in worden bijgehouden. Je geeft een score aan de acties die je prospect kan uitvoeren op je website. Een inschrijving op je nieuwsbrief is je mogelijk meer waard zijn dan een download. Zo krijgt je potentiële klant een score. Op basis hiervan komt hij of zijn in een van je geautomatiseerde flows terecht. Door de koppeling met het CRM systeem kan je HubSpot nog verder voeden met de nodige info over je leads.

Automatiseer je marketing flow

Op basis van je doelen en doelgroepen stel je flows in die je prospecten automatisch opvolgen. HubSpot leert dan om de gebruikers op het juiste moment van de juiste info te voorzien. Zo kan je een potentiële klant in elke stap van de beslissingsfase bijstaan met nuttige content. Je kan je social kanalen koppelen en deze ook op basis van de HubSpot filosofie gaan bespelen.

Focus op content

HubSpot bevat een aantal tools die je helpen om de best mogelijke content en contenflow uit te werken. Enerzijds kan je gebruik maken van hun landing pages met ingebouwde conversie optimalisatie. Om je vindbaarheid te verbeteren zit er ook een handige tool in die analyseert hoe je hierop scoort.

Met deze software volg je dus elke prospect perfect op. Alles begint bij de implementatie van HubSpot. Het systeem werkt alleen in je voordeel als je er ook een strakke strategie aan koppelt. Als Hubspot Partner Agency in de Benelux zetten we samen met jou de perfecte marketing- & salesfunnel op.