Google Analytics

Bezoekers naar je website brengen is onze eerste prioriteit. Je hebt natuurlijk niets aan al die clicks en sessies als bezoekers je website meteen verlaten. Daarom bekijken we in detail hoe je gebruikers zich gedragen wanneer ze je website bezoeken. Zo achterhalen we wat de sterke én zwakke punten van je website zijn.

Altijd maatwerk

Wij kunnen je geen kant-en-klare Google Analytics account aanbieden zonder je organisatie te kennen. Samen met jou bepalen we welke data belangrijk is en hoe we dit gaan bijhouden. Op basis hiervan verzorgen we de implementatie van de juiste tracking codes voor jouw website.

Wij delen onze kennis met jou

Heeft jouw bedrijf online ambities? Dat treft, want wij hebben de expertise om die ambities samen met jou vorm te geven en waar te maken. We scherpen onze kennis continue aan en delen graag wat voor jou van toepassing is. Dat is waar jouw bedrijf volgens ons écht beter van wordt.

Google Analytics voor gevorderden

Je raakt je weg snel kwijt in het doolhof aan data dat Google Analytics heet. De meeste bedrijven gebruiken dan ook maar een klein deel van de uitgebreide mogelijkheden die de interface te bieden heeft. That’s where the Dudes come in!

Dudes for Analytics

Alle bakermen zijn helemaal mee met Google Analytics. Wij zijn een Premier Partner van Google en dompelen elke nieuwe Dude onder in de kennis die we tot nu toe vergaarden. Elk van ons heeft dan ook een Google Analytics certificaat op zak. Bovendien volgen we elke verandering op de voet, zodat we steeds 100% op de hoogte blijven.

Evalueren | Rapporteren | Optimaliseren

Op basis van onze Analytics rapporten gaan we met jou aan de slag om de website en campagnes te optimaliseren. De wereld stopt natuurlijk niet bij Google Analytics. Daarom maken we daarnaast ook gebruik van heel wat usability- en optimalisatietools. Zo halen we samen het maximum uit je online vertegenwoordiging.

Optimalisatie dankzij Google Analytics

Google Analytics voorziet ons van een hele boterham aan data. Een correcte implementatie is een eerste belangrijke stap. Om daarna je weg te vinden in naar de juiste data en degelijke conclusies te trekken uit deze gegevens heb je nood aan heel wat voorkennis.