Google Adwords

Met AdWords verhoog je snel de vindbaarheid van je bedrijf. Je bepaalt zelf de boodschap die je potentiële klant ziet. Het is een sterk meetbaar medium, waardoor je gemakkelijk kan achterhalen wat wel en niet werkt. Zo kan je snel schakelen en inzetten op de best presterende advertenties, zoektermen en doelgroepen.

Adverteren op google met bakermen

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we heel wat expertise opgebouwd. Bovendien is bakermen is een gecertificeerd Google AdWords Premier Partner. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste features en krijgen we de beste support.

Bij bakermen kennen we de AdWords veiling als onze broekzak en zetten we die kennis maximaal in. We durven ook toegeven dat we niet alles kunnen weten. Daarom is het zo belangrijk om te testen, meten en optimaliseren. Zo maken we steeds de juiste keuze op basis van jouw data.

We volgen je campagnes op de voet en laten niets aan het toeval over. We gaan na tijdens welke zoekopdrachten onze advertenties verschijnen en hoe we meer juiste bezoekers kunnen aantrekken. We communiceren regelmatig over de resultaten. Dat maakt van bakermen de ideale partner om je online doelstellingen te verzilveren.

Onmiddellijk goed gevonden

Wanneer je met Google AdWords adverteert, verschijn je meteen. Je kiest zelf de boodschap en promoties waarmee je klanten overtuigt en waar ze op je site terechtkomen. Je hebt de volledige controle over de zoektermen, locaties en doelgroepen die voor jou belangrijk en het meest waardevol zijn.

Meer kwalitieve bezoekers

We registreren en analyseren waar en wanneer je advertenties verschijnen en of je bezoeker tot de gewenste actie overgaat. Aan de hand van deze data bekijken we hoe we nog meer relevante bezoekers kunnen aantrekken. Het gedrag van jouw websitebezoekers vertelt ons waar en wanneer we moeten bijsturen.

Zet je merk in de markt

AdWords biedt naast advertenties in de Google zoekresultaten ook mogelijkheden om te adverteren of remarketen in het Display netwerk van Google en op YouTube.Met één account kan je dus overal verschijnen. Zo bouw je een veel sterker merk en bereik je klanten in verschillende fases van het aankoopproces.

Je advertentie als zoekresultaat

Ook al wel eens een specifiek product gezocht via Google? Leuk toch, als je een hyper-relevant resultaat krijgt voor je zoekterm? Dat is wat we trachten te bereiken met elke advertentie die we aanmaken: een relevant antwoord bieden op de vraag die de gebruiker aan Google stelt. Je klant zoekt al naar je product, nu moet je ze enkel nog overtuigen om voor jou te kiezen.

Heractiveer je bezoekers

Met behulp van remarketing kan je via het Display Netwerk je websitebezoekers opnieuw bereiken. Overtuig bezoekers die hun winkelkarretje hebben achtergelaten of breng bestaande klanten op de hoogte van nieuwe acties en producten. Heractiveer je slapende bezoekers die hun interesse al kenbaar maakten.

Opties voor B2B én B2C

Iedereen in onze sector is het erover eens dat Google AdWords echt werkt voor B2C campagnes. Ook B2B bedrijven zetten tegenwoordig met succes AdWords in om de relatie tussen hen en hun potentiële klanten te verzilveren. Bij bakermen hebben we ondertussen al heel wat ervaring opgebouwd met zowel B2B als B2C campagnes. Veelgezochte zoekterm of nichemarkt? Wij helpen je graag verder.