Facebook advertising

Met Facebook heb je een doelpubliek van 1.94 miljard gebruikers binnen handbereik. In België kan je ondertussen adverteren aan 6,6 miljoen gebruikers. Ondanks de grote populariteit is een advertentie kopen op Facebook goedkoper dan je denkt.

Omdat gebruikers vrijwillig heel wat informatie delen op en met Facebook, kan je geweldig gericht adverteren. Zo weet je zeker dat je advertentie enkel wordt getoond aan de gebruikers die voor jouw bedrijf het meest relevant zijn.

De aanpak en strategie voor Facebook advertenties is voor elk bedrijf anders. Neem gerust even contact met ons zodat we samen kunnen achterhalen wat jouw bedrijf met Facebook kan bereiken.

Wanneer adverteren op Facebook?

Facebook advertenties zijn een betaalbare manier om snel heel veel nieuwe fans van je merk te bereiken. Het is dan ook een perfect kanaal om je branding campagne op te zetten.

Facebook draait om entertainment van en interactie met de gebruikers. Het is een ideaal medium om je klanten te leren kennen en hen te engageren. Zo ben je top of mind wanneer ze klaar zijn om over te gaan tot de aankoop.

Hypergericht adverteren voor een mooie ROI

Ondertussen is Facebook een volwassen advertentiekanaal geworden. Dat zien we aan de straffe resultaten van de lead- en salesgerichte campagnes. Dankzij de lookalike audiences & gerichte targeting zit je altijd heel dicht op je potentiële klant.

Je kan er dus niet meer naast. Zeker voor B2C en e-commerce is Facebook een onmisbaar advertentiekanaal geworden. Er past altijd wel een van de advertentieopties bij je doelstelling.

 

 

Wat moet dat kosten?

De prijs van je Facebook advertenties hangt af van de doelgroep waar je je pijlen op richt. Hoe relevanter je doelgroep, hoe goedkoper je kost per klik wordt. Ook de concurrentie rond je producten of diensten bepaalt mee wat een klik je gaat kosten.

Door de gerichte targeting kan je je doelpubliek goed inperken. Je bereikt enkel jouw een potentiële klanten. Zo hou je je budget goed in de hand en kan je een betere ROI neerzetten.

Wil je graag een inschatting op maat van je product of dienst? Neem dan gerust even contact met ons op, dan bekijken we samen wat de mogelijke kosten zijn.