Hoe wij je bangelijker maken

Dat we je bangelijker maken, daar zijn wij zeker van. Hoe we dat gaan doen hangt af van wat jij nodig hebt. Wij bieden strategische ondersteuning, consultancy en opleidingen om je online aanwezigheid te versterken.

Wij varen niet blind. Voor we aan de slag gaan met de implementatie starten we met de evidence en strategy stappen. Op basis daarvan weten we wat we nodig hebben uit onze gereedschapskist met online marketing tools. Zo stellen we voor ju en je bedrijf de ideale marketingmix samen.

Ontdek hieronder wat je zoal terug kan vinden in onze toolbox.

Samen bepalen we je online marketing DNA. We stippelen de customer journey van je klant uit & bekijken hoe en waar we hem het best kunnen bereiken.

Het voordeel van online marketing is dat je de resultaten van je acties perfect in kaart kan brengen. Deze data zijn het perfecte uitgangspunt om de verdeling van kanalen/budgetten te herbekijken.

B2C of B2B, we stellen allemaal onze vragen aan de zoekmachine. We zijn echter allemaal maar gewoon mensen, wat maakt dat hoe we zoeken niet altijd heel verschillend zal zijn. Dan is het een kunst om de juiste termen te vinden die tot kwalitatieve aanvragen leiden.

Het display netwerk van Google is dan weer de ideale kapstok om een belangrijk deel van je remarketing strategie aan op te hangen.

De juiste mix van social kanalen, zoals Facebook of linkedin, vinden is in B2B ondertussen minstens even belangrijk als in B2C marketing. Er is geen pasklaar antwoord, voor elk bedrijf zal de samenstelling en aanpak anders zijn. Op basis van wat je wil bereiken zoeken we uit welke kanalen je het meeste opleveren.

De basis en (technische) best practices van SEO zijn voor elke sector gelijk. Het verschil in sterke SEO voor een bedrijfsomgeving zit in het strategische sausje. De customer journey ligt helemaal anders in B2B dan in een customer oriented omgeving.

Van inspireren tot converteren. Bouw verschillende contentpunten in die je klanten kunnen meenemen in je verhaal. Een straffe blog die doet dromen of nuttige landingpagina’s die op elke vraag van je bezoeker een antwoord bieden. Verzorg daarnaast ook de content op de website, zodat die je helpt je klant naar de conversie te leiden.

Gedaan met salestrajecten handmatig op te volgen. Met Hubspot creëer, beheer en manage je al je online sales activiteiten.  Als Hubspot partner helpen wij je de perfecte funnel uit te werken om van je prospecten klanten te maken.

Wij bieden je opleidingen op maat van je bedrijf en je voorkennis. Wil je zelf je social kanalen beheren of meer inzicht de customer journey via Analytics? We got your back!

Een rapport vertelt je wat er gebeurt, onze business dashboards zetten je aan tot actie. Door je on- en offline data samen te brengen leg je de pijnpunten én successen bloot. Als eerste Belgische Certified Klipfolio Expert brengen we dit nauwkeurig in beeld.