Bangelijke Klipfolio partner

Dankzij Klipfolio kunnen we honderden databronnen met elkaar verbinden. Dat biedt inzichten die niet mogelijk zijn op de individuele platformen. Zo krijg je een optimaal beeld van de prestaties van je project en je campagnes. Als één van een handvol Klipfolio Certified Experts weten we hoe we je het beste helpen.

Eenvoudig om te lezen. Complex onder de motorkap. Met al je data op een plek weet je waar je aan toe bent. Je kiest zelf hoe ver je hierin gaat en welke data belangrijk is voor jouw bedrijf.

Alle data op één plek

De dynamische dashboards van Klipfolio zorgen voor een overzichtelijk rapport dat altijd up to date is. Een samenvatting van al je resultaten en mogelijkheden op een plek. Zo kom je snel tot de juiste conclusies komt en behoud je een mooi overzicht.

Honderden databronnen

Klipfolio voegt de gegevens van honderden databronnen samen. Het koppelt data uit je eigen CRM systeem met gegevens van je Facebookpagina, je advertenties, je website, of één van de talloze andere connecties. Door de combinatie van al die data zet het dashboard je meteen aan tot actie.

Klipfolio Certified Experts

bakermen Is een heel goede Klipfolio Partner. We hebben niet alleen onze kennis bewezen in vorige projecten, we zijn wereldwijd één van de eerste tien bedrijven die Klipfolio Certified Expert werden. We staan klaar om je cijfers in een blinkend dashboard te gieten en jou zo meer in- en overzicht te bieden in je online werk. 

 

Op maat gemaakt

Om nog meer uit deze slimme dashboards te halen, worden ze op maat gemaakt. Wil je de resultaten van je CRM of sales systeem naast de cijfers uit Analytics zetten? Heeft het weer een invloed op de verkoop van jouw producten? Dan nemen we deze info zeker mee in je rapportage.

KPI Definiëren

Op basis van de ambities van jouw bedrijf stellen we de KPI’s op. Samen bepalen we de belangrijkste doelen en hoe we deze voor jou in beeld brengen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd over de juiste informatie beschikt om betere beslissingen te nemen.

In Real Time

Alle Klipfolio dashboards updaten automatisch zodat je altijd in het bezit bent van de informatie. Zo heb je dag na dag een goed inzicht in de cijfers die voor jou van belang zijn laatste.