Bangelijke Dashboards

Of je nu een groot of klein bedrijf bent, het is altijd een goed idee om de belangrijkste data te bundelen in een dashboard. Op die manier heb je een snel en eenvoudig overzicht op de belangrijkste metrics in je bedrijf.

Informatie combineren

Een dashboard maakt je leven gemakkelijker door alle informatie op één plaats te bundelen. Je data wordt gecombineerd en niet gefragmenteerd.

Je kiest de datasets en metrics die voor jou belangrijk zijn. Zo kan je kan data van al je campagnes samenbrengen en koppelen aan de info uit je CRM.

In één blik op de hoogte

Een goed dashboard stelt je alle informatie snel en duidelijk voor. Het is niet zomaar een verzameling van grafiekjes en cijfers, het vertelt je een verhaal. Het is het startpunt van een gesprek over de prestaties van je bedrijf of campagnes. Op basis daarvan kan je sneller de juiste acties inplannen.

Prestaties versus je targets

Door je targets aan het dashboard toe te voegen meet je niet alleen, je ziet ook in een oogopslag waar je moet bijsturen. Dat is één van de grootste voordelen van een op maat gemaakt dashboard.

Wanneer een campagne een zeer positieve ROI heeft kan je dat budget gaan opkrikken. Als je achterloopt op target is het meteen een indicatie dat je hier moet gaan schakelen. Een sterk dashboard bepaalt je todo’s.

Eenvoudig, automatisch en in real time

Het beste dashboard is eenvoudig te lezen. Via interactieve visualisaties weet je meteen hoe je ervoor staat. Dat wil niet zeggen dat de opbouw ervan vanzelfsprekend is. De beste visualisatie heeft net een heel complexe configuratie.

Wij doen dat moeilijke werk voor jou, zodat jij je enkel op de resultaten moet concentreren. We linken met API’s en databases van de bronnen die jij selecteerde. Op die manier wordt de informatie automatisch en in real time opgepikt.

Kies voor Klipfolio

We werken voor onze dashboards graag met Klipfolio. Daarom werden we ook Klipfolio Certified Expert. Het is een systeem dat ons heel wat mogelijkheden biedt om allerlei databronnen te verbinden.

Naast overzichtelijke visualisaties hebben ze ook een uitgebreid rechtensysteem. Hierdoor kan je zelf kiezen wie welke informatie te zien krijgt.

Je kiest zelf hoe je deze dashboards bekijkt. Simpelweg op de computer, via de app, streamen naar een tv of lekker oldschool via PDF-exports.