Ecommerce Marketing Agency

De online shops rijzen als paddenstoelen uit de grond. Kan je als beginnende webshop nog opboksen tegen de Amazons & Coolblue’s van de wereld? Enkel als je blijft testen én je risico’s durft nemen. Maximaliseer je ROI door de juiste kanalen tegen elkaar uit te spelen. Wij zetten je Ecommerce Marketing alvast op weg!

Met e-commerce zie je meteen de return van je harde werk. Zo kan je sneller schakelen in je campagnes en meer automatiseren. Dat wil niet zeggen dat je online succes vanzelfsprekend is.

Uit welke hoek registreer je de meeste waardevolle bezoeken? Welk kanaal heeft nog het meeste groeipotentieel?  Maximaliseer je ROI door de belangrijkste kanalen tegen elkaar uit te spelen. Een goede strategie is niet gebouwd rond één online kanaal.

Van bezoeker naar trouwe klant

Een sterke wisselwerking van de kanalen die passen bij jouw merk zorgen voor de hoogste ROI. Samen zoeken we uit hoe we de meest kwalitatieve bezoekers naar je website kunnen brengen en laten terugkeren.

Eens je gebruiker op je website zit, staat of valt alles bij de checkout funnel. We voorzien je van een overzicht van de struikelblokken waar je gebruiker tegenaan loopt. We vertrouwen hiervoor op onze ervaring, maar vooral op de signalen die we krijgen van je bezoekers.

Samen bepalen we je online marketing DNA. We stippelen de customer journey van je klant uit & bekijken hoe en waar we hem het best kunnen bereiken.

Wij bieden je opleidingen op maat van je bedrijf en je voorkennis. Wil je zelf je social kanalen beheren of meer inzicht in het e-commerce rapport in Analytics? We got your back!

In e-commerce kan je al handig gebruik maken van alle standaard mogelijkheden van AdWords in search & display marketing. Daarnaast biedt Google je nog heel wat extra opties in automatisatie opties om je revenue te doen knallen. Google Shopping en dynamic remarketing zijn onmisbaar voor elke webshop.

Gedaan met salestrajecten handmatig op te volgen. Met Hubspot creëer, beheer en manage je al je online sales activiteiten.  Als Hubspot partner helpen wij je de perfecte funnel uit te werken om van je prospecten klanten te maken.

Naast de basisinstellingen van je Analytics is het essentieel om enhanced e-commerce reporting in te schakelen voor je webshop. Deze extra laag aan reporting helpt je om je salesfunnel grondig te analyseren.

SEO voor e-commerce websites is een vak apart. Je hebt dankzij je productpagina’s een veelvoud aan content op je website in vergelijking met een andere website. Daar komt heel wat bij kijken. Je loopt al snel het risico op duplicate content of dode pagina’s van je oude producten.

Een logische website en informatie architectuur gaan je al heel wat kopzorgen besparen. De implementatie van SEO automatisatie voor je titles en description zal dan weer tijdsbesparend werken.

Een rapport vertelt je wat er gebeurt, onze business dashboards zetten je aan tot actie. Door je on- en offline data samen te brengen leg je de pijnpunten én successen bloot. Als eerste Belgische Certified Klipfolio Expert brengen we dit nauwkeurig in beeld.

De juiste content kan je (al dan niet onrechtstreeks) geld opleveren. Sterke content is heel deelbaar & overtuigt je klant van de meerwaarde van je merk of product. Maak je website persoonlijker door je eigen content. Afhankelijk van je product & doelpubliek bepaal je wat voor content je nodig hebt en op welke manier (video, foto, tekst)  je het gaat uitwerken.

Facebook is in de afgelopen jaren een volwaardig advertising platform geworden, niet in het minst voor e-commerce. De advertentie- en remarketingmogelijkheden voor je webshop worden elke dag sterker. Wacht niet te lang om de voordelen van Facebook voor e-commerce te ontdekken.

Usabilty is nergens zo essentieel dan op je e-commerce site. Elke stap in je checkout, van add to cart tot betaling, moet vanzelfsprekend zijn. Implementatie van best practices in combinatie met aanpassingen op basis van de signalen van je bezoekers zorgen voor de beste ervaring.