B2C Digital Marketing Agency

In de B2C digital marketing ligt de focus op snelheid & gebruiksvriendelijkheid. Door de grote hoeveelheid (markt)spelers is het moeilijker om de aandacht te trekken & te houden. Hoe maak je van een bezoeker je grootste fan en ambassadeur?

Het B2B en B2C aankoopproces heeft andere contactpunten. Je gaat andere informatie bieden en doet meer dromen. Wat heeft je bezoeker te winnen of verliezen? Een B2C consument koopt gevoelsmatig & maakt split second decisions. Kom dus snel ter zake of je bent de aandacht al kwijt.

De churn rate in B2C ligt ook een stuk hoger dan in B2B. Voor ons stopt het verhaal dan ook niet bij het verzilveren van een verkoop. Samen met jou maken we van je klanten ambassadeurs van je merk. Zo vergroot je je online aanwezigheid en laat je echt een indruk na!

Samen bepalen we je online marketing DNA. We stippelen de customer journey van je klant uit & bekijken hoe en waar we hem het best kunnen bereiken.

Wij bieden je opleidingen op maat van je bedrijf en je voorkennis. Wil je zelf je community uitbouwen op social media? Wil je beter vindbaar zijn? Wil je inzicht in welke van je activiteiten het meeste oplevert? We got your back!

Met ben je altijd waar je klant is. Je word gevonden hoe jij dat wil en toont wat je kan in het uitgebreide display netwerk van Google of op Youtube.

Gedaan met salestrajecten handmatig op te volgen. Met Hubspot creëer, beheer en manage je al je online sales activiteiten.  Als Hubspot partner helpen wij je de perfecte funnel uit te werken om van je prospecten klanten te maken.

Het voordeel van online marketing is dat je de resultaten van je acties perfect in kaart kan brengen. Deze data zijn het perfecte uitgangspunt om de verdeling van kanalen/budgetten te herbekijken.

Wij gaan volop voor meer geïnteresseerde en kwalitatieve bezoekers die je de hoogste return on investment opleveren.

business dashboards

Business Dashboards: Klipfolio

Een rapport vertelt je wat er gebeurt, onze business dashboards zetten je aan tot actie. Door je on- en offline data samen te brengen leg je de pijnpunten én successen bloot. Als eerste Belgische Certified Klipfolio Expert brengen we dit nauwkeurig in beeld.

Van inspireren tot converteren. Bouw verschillende contentpunten in die je klanten kunnen meenemen in je verhaal. Een straffe blog die doet dromen of nuttige landingpagina’s die op elke vraag van je bezoeker een antwoord bieden. Verzorg daarnaast ook de content op de website, zodat die je helpt je klant naar de conversie te leiden.

Door de daling in organische reach & de straffe targetingsmogelijkheden is Facebook een onmisbare link in je advertising cocktail. Goed nieuws want je hebt meteen alle tools in handen om je B2C audience tot jouw klant te converteren.

business leads met online marketing

Usability en User experience

Je gebruiker mag over geen enkele actie op je website moeten nadenken. Zorg ervoor dat je hele online funnel zo logisch & duidelijk mogelijk is. De snelheid van je website speelt hier ook een zeer belangrijke rol. Een vertraging van 1 seconde kan je 7% van je conversies kosten.

VRAGEN? OF ZIN IN EEN SPELLETJE POOL?

Stuur ons dan gerust een berichtje.