Case Vivaldis

Over dit project

Op 7 jaar tijd groeide Vivaldis Interim van 10 naar +60 kantoren

We werken sinds eind 2010 met veel plezier samen met Vivaldis Interim. Ze zochten een gedreven partner om hun ambitieuze plannen te realiseren. Daar zijn we samen mooi in geslaagd: Met een jaarlijkse groei tussen de 40-90% in het aantal online sollicitaties presteren we een pak boven het marktgemiddelde.

De interim sector is enorm concurrentieel. Er zijn heel wat spelers op de markt die allemaal mikken op dezelfde kandidaten. De zoekvolumes rond Interim bleven sinds 2011 ook redelijk stabiel. Als challengermerk is het een hele uitdaging om marktaandeel van de gevestigde waarden af te snoepen.

Tijdens de afgelopen 7 jaar zijn we betrokken geweest bij de drie grote updates aan de website. We zorgden ervoor dat de online vindbaarheid van Vivaldis Interim superieur was. Dat deden we door een doorgedreven keyword research, te werken op de content en SEO technisch alles goed te zetten. We gebruiken de flexibiliteit van Google AdWords om zoveel mogelijk mensen naar de kantoren te leiden.

We begeleidden ook de social aanwezigheid van het Vivaldis Interim merk. Zo hielden we Vivaldis Interim mee top of mind bij de potentiële kandidaten.

Sinds onze samenwerking registreerden we:

  • Elk jaar een groei tussen de 20-30% in bezoeken naar de website.
  • Elk jaar een groei tussen de 40-90% in sollicitaties op de website.
  • Elk jaar kwamen er minimum 3 nieuwe kantoren voor een groei van 10 naar meer dan 60.