bakerMEN: Online Marketing Dudes

Online Marketing DNA

De blauwdruk voor online succes

Kom het sterkst voor de dag

Online marketing werkt het beste wanneer alle kanalen samenwerken om een zo hoog mogelijke ROI te halen. Daarom zoeken we naar jouw online marketing DNA zodat je sterker wordt en betere resultaten haalt.

All-inclusive online marketing strategie

Samen stellen we een online marketing strategie op die voor jou werkt. We spreken mensen in elke stap van het beslissingsproces aan. Zo zorgen we ervoor dat je op het juiste moment opvalt voor de juiste doelgroep.

Slim & efficiënt

Elk jaar stijgen de online marketing budgetten sterker dan het potentiële publiek. Daarom is het belangrijk om je budget slimmer en efficiënter in te zetten dan je concurrenten.Dat is waar jouw bedrijf volgens ons écht beter van wordt.

Brede instroom met focus op conversies

Dankzij jouw Online Marketing DNA zie je het aantal geïnteresseerde bezoekers in elke stap groeien. Van naamsbekendheid, over oriëntatie tot sale of lead. Je vermijdt dat je niet top of mind bent op het moment dat de beslissing genomen wordt.

Altijd 100% gepersonaliseerd

Altijd 100% gepersonaliseerd

De tijd van copy/paste campagnes is voorbij want samen bepalen we wat de belangrijkste momenten zijn in het beslissingsproces van jouw klanten. Daarmee gaan we aan de slag om een perfecte targeting op te stellen. Je bereikt zo mensen en bedrijven die je anders nooit zou aangesproken hebben. Een bakerMEN campagne is altijd op maat van jouw bedrijf. Wij doen niet aan copy/paste, simpelweg omdat dit niet werkt.

Gedreven door data

Gedreven door data

Doordat we de tijd te nemen om een juiste strategie op poten te zetten, kan je Online Marketing DNA campagnes beter meten en evalueren. Een te nauwe of te brede blik zorgt voor verkeerde beslissingen. Wij linken de juiste conversiedoelen aan het kanaal en doelpubliek. We zorgen ook voor de juiste Google Analytics Implementatie, zodat we alles vlot kunnen meten en analyseren. Alleen dan kunnen we nauw opvolgen wat werkt en wat niet en kunnen we gericht schakelen. Ja, jouw Online Marketing DNA is helemaal data-driven.

Transparant samenwerken

Transparant samenwerken

Je bent steeds op de hoogte van elke actie. Elke maand krijg je van ons een overzicht van de behaalde resultaten. Er is geen magische doos of fingerspitzengefühl. Online Marketing DNA is een samenwerking tussen jou en bakerMEN in dienst van het eindresultaat. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Zo simpel kan het zijn.

Meer online marketing …

Alles wat je moet weten, een keer per maand

In minder dan een minuut brengen we je een keer per maand op de hoogte van het belangrijkste online marketing nieuws.