bakerMEN: Online Marketing Dudes

Bangelijke Dashboards

Eenvoudig om te lezen. Complex onder de motorkap.

Alle data op één plek

In één ogenblik zien wat de status van je project is en waar er meer mogelijk is.

Klipfolio Business Dashboards

Dankzij Klipfolio kunnen we honderden databronnen met elkaar verbinden om je inzichten aan te bieden die niet mogelijk zijn op de individuele platformen. Zo krijg je een optimaal beeld van de prestaties van je project en je campagnes. Als één van een handvol Klipfolio Certified Experts weten we hoe we je het beste helpen.

Contacteer ons voor een demo

Alle data op één plek

De dynamische dashboards van Klipfolio zorgen voor een overzichtelijk rapport dat altijd up to date is. Een samenvatting van al je resultaten en mogelijkheden op een plek, zodat je snel tot de juiste conclusies komt.

Honderden databronnen

Klipfolio voegt de gegevens van honderden databronnen samen. Het koppelt data uit je eigen CRM systeem met gegevens van je Facebookpagina, je advertenties, je website, of één van de talloze andere connecties.

Klipfolio Certified Experts

We zijn wereldwijd één van de eerste tien bedrijven die Klipfolio Certified Expert werden. We staan klaar om je cijfers in een blinkend dashboard te gieten en jou zo meer in- en overzicht te bieden in je online werk.

Custom Klipfolio Dashboards

Op maat gemaakt

Om nog meer uit deze slimme dashboards te halen worden ze op maat gemaakt. Wil je de resultaten van je CRM of sales systeem naast de cijfers uit analytics zetten? Heeft het weer een invloed op de verkoop van jouw producten? Dan nemen we deze info zeker mee in je rapportage.

KPI Dashboards

KPI Definiëren

Op basis van de ambities van jouw bedrijf stellen we de KPI's op. Samen bepalen we de belangrijkste doelen en hoe we deze voor jou in beeld brengen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd over de juiste informatie beschikt om betere beslissingen te nemen.

Real-Time Dashboard

In Real Time

Alle Klipfolio dashboards updaten zich automatisch zodat je altijd in het bezit bent van de laatste informatie. Zo heb je dag na dag een goed inzicht in de cijfers die voor jou van belang zijn.

Klipfolio Partner

Klipfolio Certified Experts

We pakken er graag mee uit: bij bakerMEN ben je in goede handen. We hebben niet alleen onze kennis bewezen in vorige projecten, we zijn ook als één van een handvol bedrijven gecertificeerd als Klipfolio Experts.

Meer online marketing …

Alles wat je moet weten, een keer per maand

In minder dan een minuut brengen we je een keer per maand op de hoogte van het belangrijkste online marketing nieuws.