bakerMEN: Online Marketing Dudes

Bangelijk in Google AdWords

Opgezet & onderhouden door een Belgische topper

Google AdWords

Met AdWords verhoog je snel de vindbaarheid van je bedrijf en bepaal je zelf de boodschap die je potentiële klant ziet. Het is een sterk meetbaar medium, waardoor je gemakkelijk kan achterhalen wat wel en niet werkt. Zo kan je snel schakelen en inzetten op de best presterende advertenties, zoektermen en doelgroepen.

bakerMEN is een gecertificeerd Google AdWords partner. Dankzij onze jarenlange ervaring, sterke communicatie en opgebouwde expertise in AdWords is bakerMEN de ideale partner om je online doelstellingen te verzilveren. We ontfermen ons als een moederkloek over je campagne en laten niets aan het toeval over.

We gaan na tijdens welke zoekopdrachten onze advertenties verschijnen en hoe we meer juiste bezoekers kunnen aantrekken. Bij bakerMEN weten we perfect hoe de AdWords veiling werkt en zetten we die kennis maximaal in.

Onmiddellijk goed gevonden

Wanneer je met Google AdWords adverteert verschijn je meteen. Bovendien kies je zelf de boodschap en promoties waarmee je klanten overtuigt en waar ze op je site terechtkomen. Je hebt de volledige controle over de zoektermen, locaties en doelgroepen die je belangrijk vindt.

Meer kwalitieve bezoekers

We registreren en analyseren wanneer en waar je advertenties verschijnen en of je bezoeker tot de gewenste actie overgaat. Aan de hand van deze data bekijken we hoe we meer relevante bezoekers kunnen aantrekken. Bij bakerMEN kennen we AdWords veiling als onze broekzak en zetten we die kennis maximaal in. We durven ook toegeven dat we niet alles kunnen weten. Daarom is het zo belangrijk om te testen, meten en optimaliseren. Zo maken we steeds de juiste keuze op basis van de gemeten data.

Zet je merk in de markt

AdWords biedt naast tekst en foto-advertenties in de Google zoekresultaten ook mogelijkheden om te adverteren met display banners, remarketing & op YouTube. Met één account kan je dus overal verschijnen waar je klanten ook zitten. Zo bouw je een veel sterker merk en bereik je klanten in verschillende fases van het aankoopproces.


Je advertentie als zoekresultaat

Je advertentie als zoekresultaat

Ook al wel eens een specifiek product gezocht via Google? Leuk toch, als je een hyper-relevant resultaat krijgt voor je zoekterm? Dat is wat we trachten te bereiken met elke advertentie die we aanmaken: een relevant antwoord bieden op de vraag die de gebruiker aan Google stelt.

SEA of search engine advertising is een precisie-instrument. Je kiest zelf de zoektermen waarvoor je gevonden wil worden en die het dichtst aanleunen bij jouw doelstellingen. Je bereikt ook meteen de mensen wanneer ze voor jou het meest waardevol zijn. Ze zoeken namelijk zelf al naar je product, nu moet je ze enkel nog overtuigen om voor jou te kiezen.


Gericht adverteren op miljoenen websites

Gericht adverteren op miljoenen websites

Met Google Display toon je strak getargette banner ads aan de doelgroepen die je zelf kiest. Het Google Display Network bevat miljoenen sites met uiteenlopende onderwerpen en advertentiemogelijkheden. Dankzij de info die Google over zijn gebruikers verzamelt kan je vlot het juiste doelpubliek bereiken. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.


Heractiveer je bezoekers

Heractiveer je bezoekers

Met behulp van remarketing kan je via het Display Netwerk opnieuw die gebruikers aanspreken die je site reeds bezochten. Overtuig bezoekers die hun winkelkarretje vol hebben achtergelaten of breng bestaande klanten op de hoogte van een nieuwe actie. Heractiveer je slapende bezoekers die hun interesse al kenbaar maakten. Een betere tracering bestaat er niet!


Adverteer met Youtube

Adverteer met YouTube

YouTube is een van de populairste en bijgevolg best bezochte sites ter wereld. Jouw reclame kan voor een paar cent per view te zien zijn voor ‘s werelds meest populaire video’s. De bijhorende banneradvertenties krijg je er gratis bij.

Waar & wanneer

Met AdWords toon je je advertenties enkel waar en wanneer jij het wil. Samen zoeken we uit welke locaties, doelgroepen en tijdstippen voor jou het het meest waardevol zijn. Zo zetten we jouw altijd budget optimaal in.

Succes met elk budget

AdWords is het meest democratische advertentieplatform. Een plaats waar KMO's kunnen concurreren met grotere bedrijven, zonder dat ze hiervoor miljoenen moeten uitgeven. Met een gerichte campagne heb je geen groot budget nodig. Bovendien bepaal je zelf hoeveel een klik jou waard is.

Opties voor B2B én B2C

Iedereen in onze sector is het erover eens dat Google AdWords echt werkt voor B2C campagnes. Ook B2B bedrijven zetten tegenwoordig mét succes AdWords in om de relatie tussen hen en hun potentiële klanten te versterken. Bij bakerMEN hebben we ondertussen al heel wat ervaring met zowel B2B als B2C campagne opgebouwd.Veelgezochte zoekterm of nichemarkt? Wij helpen je graag verder.

Verdiend vertrouwen

We scholen ons continu bij zodat we steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwe technieken en advertentiemogelijkheden om campagnes succesvol te maken. bakerMEN is een Certified Google AdWords Partner en de voorkeurpartij voor een van België’s grootste advertising agencies. Heel wat van onze andere klanten stellen al jarenlang hun vertrouwen in bakerMEN voor het AdWords beheer. We zijn stuk voor stuk bezeten door online (r)evolutie en daar kan jouw campagne alleen maar beter van worden.

Kijk maar naar onze kwaliteitsscore in vergelijking met andere Google Partners.

Minimum
60%
Gemiddelde
80%
bakerMEN
97%

Data Driven AdWords Beheer

Dankzij de de data die we verzamelen en analyseren weten we perfect waar we op moeten inzetten. Het gaat om relaties, leads & sales. bakerMEN doet er alles aan om deze te maximaliseren. Op basis van de cijfers die Google Analytics & AdWords ons voorschotelen, bepalen we wat er werkt en wat niet. We trekken hier lessen uit en sturen meteen bij waar nodig.

Training in AdWords

Dankzij de honderden mogelijke instellingen is Google AdWords een complex medium. Daarom betrekken we je bij de zaak en geven we tekst en uitleg. We leren je meedenken en leggen de logica achter AdWords voor je bloot. Zo maken we het proces transparanter en werken we samen aan betere resultaten.

Rapportage zoals jij het wil

Niet iedereen heeft dezelfde noden. Daarom zorgt bakerMEN voor op maat gemaakte AdWords rapportages. Zo bent u altijd perfect op de hoogte van uw campagnes. En om nog betere resultaten neer te zetten, zitten we regelmatig met je samen.

Bij bakerMEN weten we dus ondertussen wel hoe het zit met AdWords en aan welke knoppen we moeten draaien voor het beste resultaat. We beheren dan ook campagnes tussen de 5 en 500 euro per dag. Maak nu gebruik van onze ervaring en expertise en verover samen met ons het internet!

Kom meer te weten over Google Third Party Partners

Meer online marketing …

Alles wat je moet weten, een keer per maand

In minder dan een minuut brengen we je een keer per maand op de hoogte van het belangrijkste online marketing nieuws.