Case Vivaldis

Over dit project

Op 7 jaar tijd groeide Vivaldis Interim van 10 naar +60 kantoren

We werken sinds eind 2010 met veel plezier samen met Vivaldis Interim. Ze zochten een gedreven partner om hun ambitieuze plannen te realiseren en wij openden onze deuren voor een bedrijf met een open geest en veel goesting. Samen zijn we mooi geslaagd in het realiseren van onze doelen.

Met een jaarlijkse groei tussen de 40-90% in het aantal online sollicitaties presteren we een pak boven het marktgemiddelde.

De interim sector is enorm concurrentieel. Er zijn heel wat spelers op de markt die allemaal mikken op dezelfde kandidaten. Terwijl de interimsector daalde in zoekvolumes, blijven de zoekvolumes rond Interim stijgen sinds 2011. Vooral de laatste drie jaar zien we een exponentiële groei in searches. Als challengermerk is het een hele uitdaging om marktaandeel van de gevestigde waarden af te snoepen.

Tijdens de afgelopen 7 jaar zijn we betrokken geweest bij de drie grote updates aan de website. We zorgden ervoor dat de online vindbaarheid van Vivaldis Interim superieur was. Dat deden we door een doorgedreven keyword research, door te werken op de website content en door SEO zo goed mogelijk te verbeteren op basis van onze audits en analyses. We gebruiken daarnaast ook de flexibiliteit van Google AdWords om zoveel mogelijk mensen naar de kantoren te leiden.

We begeleidden ook de social aanwezigheid van het Vivaldis Interim merk. Zo hielden we Vivaldis Interim mee top of mind bij de potentiële kandidaten en prospects. Branding was hier het voornaamste doel. Door het succes van social, waarbij vooral Facebook een rol speelde, zijn we ook voor interne recruiting en events beginnen experimenteren via social advertising. En ja hoor, ook dat werpt z’n vruchten af.

Sinds onze samenwerking registreerden we:

  • Elk jaar een groei tussen de 20-30% in bezoeken naar de website.
  • Elk jaar een groei tussen de 40-90% in sollicitaties op de website.
  • Elk jaar kwamen er minimum 3 nieuwe kantoren voor een groei van 10 naar meer dan 60.
  • Een groei van 45% in bezoekerstijd.