bakerMEN: Online Marketing Dudes

Bangelijke Trainingsessies

De ins & outs van online marketing

Lees meer

De bangelijke traingingsessies van bakerMEN

Verken samen met onze consultants de ins & outs van online marketing. Tijdens deze opleidingen krijg je inzichten in digitale marketing, rechtstreeks van mensen die er dag in dag uit mee bezig zijn.

Als je vroeger een online marketing campagne wou opzetten was de keuze van kanalen zeer beperkt, vandaag de dag is dat aanbod groter dan het aantal artikelen bij Coolblue. Het spreekt voor zich dat niet elk kanaal zich leent voor elk bedrijf.

Daarom houden wij als bakerMEN enkele trainingsessies om je op de hoogte te brengen van de belangrijkste veranderingen en hoe je deze kan gebruiken om je website te laten knallen.

De trainingsessies gaan door op volgende locatie:
Ossenblokstraat 1
B-2140 Borgerhout (GPS: De Schans 1)

Wat mag je tijdens een trainingsessie verwachten?:

Facebook

Trainingsessie: Facebook

Als grootste social medium kan Facebook je bedrijf een enorm bereik aanbieden. Adverteren op Facebook gaat veel verder dan snel op de Boost-knop naast een post klikken. Hoe intensiever je je toelegt op je campagnes, hoe hoger je rendement.

Schrijf je in voor een Facebook trainingsessie
Google AdWords

Google AdWords

AdWords is de snelste manier om uw website zichtbaar te maken in Google of om te verschijnen op YouTube, mobile apps en relevante websites. Het aantal updates in de afgelopen 12 maanden is al niet meer op één hand te tellen. Even bijbenen? No problem!

Schrijf je in voor een Google AdWords trainingsessie
Google Analytics

Google Analytics

Het correct analyseren van de bezoekers op uw website is de sleutel tot een succesvolle online marketing campagne. In deze sessie maken we je warm om dagelijks/wekelijks een tweetal uurtjes de resultaten te analyseren met Google Analytics.

Schrijf je in voor een Google Analytics trainingsessie

Alles wat je moet weten, een keer per maand

In minder dan een minuut brengen we je een keer per maand op de hoogte van het belangrijkste online marketing nieuws.